Retourneren

Bestellingen bij MotoPort Leeuwarden hebben een zichttermijn van 14 dagen, deze start de dag nadat je je bestelling hebt ontvangen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld.

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het binnen de zichttermijn retourneren. Ook actieartikelen en artikelen uit de opruiming kun je binnen de zichttermijn retourneren, tenzij anders vermeld.
Bij retournering zal het voor het product betaalde bedrag en de verzendkosten terugbetaald worden, dit uitsluitend wanneer verzendkosten voor de bestelde artikelen betaald zijn.

Het retourneren van producten dient op de volgende manier te gebeuren:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, of aangeven dat je van de koop wilt afzien. Na die melding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.
  • In originele verpakking (indien mogelijk), onbeschadigd, ongebruikt en compleet (passen van kleding wordt niet gezien als gebruikt). Makkelijk kopieerbare producten (zoals DVD, CD) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog in tact is. Maatwerk is uitgesloten.
  • Producten kunnen via een PostNL postkantoor of Business Point geretourneerd worden.
  • Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen uiterlijk 14 dagen na ontbinding krijg je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending van ons terug (dit als verzendkosten betaald zijn).
  • Retour- en garantiepakketten dienen gefrankeerd teruggestuurd te worden. De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de consument.
  • MotoPort Leeuwarden kan een schadevergoeding in rekening brengen indien consument meer gedaan heeft dan nodig is om het product te beoordelen.