Sale!

Optimate 4 dual program

€ 82,95 € 79,95
Sale!

Optimate 4 dual program

€ 82,95 € 79,95

Tecmate Optimate 4 - Dual program

Overal € 82,95

Nu bij ons € 79,95

Optimate 4 Dual program, of kortweg Optimate 4 is de ultieme alles-in-één acculader om thuis uw 12 V-accu te onderhouden. De verbeterde Optimate 4 is nu uitgerust met een DUAL PROGRAM dat initialiseert, diagnostiseert, herstelt, laadt, test en optimaal onderhoud automatisch uitvoert aan uw accu.

De Optimate 4 is geschikt voor het laden van accu's met een capaciteit van 3 Ah tot ongeveer 50 Ah.

OptiMate 4 DUAL PROGRAM (zie de derde afbeelding) zal je accu automatisch laden en onderhouden tot ze wordt losgekoppeld. OptiMate 4 DUAL PROGRAM omvat PULSEREND herstel op lage spanning voor een nog efficiënter herstel van slechte verwaarloosde gesulfateerde accu’s. Het bevat een gebruiksvriendelijke test bij connectie. De Optimate 4 heeft een stijlvolle weersbestendige behuizing met ingebouwde bevestigingsogen en een verbeterde energie efficiëntie. De OptiMate 4 DUAL PROGRAM verlengt de levensduur van uw accu tot 400%.

Het OptiMate 4 DUAL PROGRAM zorgt ervoor dat uw batterij startklaar blijft (ook na maandenlang ongebruikt en aangesloten aan de lader). De vernieuwde versie van de Optimate 4 is nu nog efficiënter en heeft een algemeen ingangsbereik van 100 V tot 240 V.

Lengtes van de bijgeleverde kabels
De lengte van de kabels van het stopcontact naar de lader en van de lader naar de accu toe zijn beide 180cm. U bent hiermee flexibel in de plaatsing van het voertuig ten opzichte van het stopcontact.

Laadproces
De Optimate 4 Dual program heeft een 9 staps laadproces dat ervoor zorgt dat uw accu op de best mogelijk manier geladen en onderhouden wordt. De laatste foto toont het laadproces van de Optimate 4. 

Garantie
De Optimate 4 wordt geleverd met 3 jaar garantie.

De Optimate 4 bevat een 9 staps laadprogramma:

  1. Start het laadproces onder laag voltage (0,5V)
  2. Pulse 'wake up'
  3. Test before charge
  4. Save (herstellen van gesulfateerde accu's)
  5. Pulse save 
  6. Gecontroleerd laden
  7. Optimaliseren van de accu
  8. Accutest na het laden
  9. Onderhoudsladen (Optimate 365 maintenance