Sale!

SCHUBERTH C3 Pro Gravity

€ 579,95 € 375,00
Sale!
Sale!

SCHUBERTH C3 Pro Gravity

€ 579,95 € 375,00

De C3 Pro heeft een DFP (Direct Fiber Processing) fiberglas buitenschaal en is uitvoerig getest in SCHUBERTH's eigen windtunnel. Inclusief Pinlock® anti-condens vizier. Polycarbonaat vizier met optische zichtklasse 1 (geen vervorming). Snel verwisselbaar door middel van het Quick-Release-Systeem. Geïntegreerd zonnevizier gemaakt van polycarbonaat, anti-kras, 80% getint. Coolmax® binnenvoering: Antibacterieel, uitneembaar en wasbaar (Öko-Tex 100 keuring). Het complexe Multi-Channel ventilatiesysteem zorgt voor de nodige ventilatie in de helm. Voorbereid op Schuberth’s SRC-Pro communicatiesysteem dankzij twee geïntegreerde antennes. Micro Lock snelsluiting, aan beide kanten van de kinband verstelbaar. ECE-R 22.05 gekeurd

Sale!

SCHUBERTH S2 Sport Traction

€ 579,95 € 399,00
Sale!
Sale!

SCHUBERTH S2 Sport Traction

€ 579,95 € 399,00

Deze helm is voorzien van een DFP (Direct Fiber Processing) fiberglas buitenschaal die uitvoerig is getest in SCHUBERTH's eigen windtunnel. Inclusief Pinlock® anti-condens vizier.

Polycarbonaat vizier met optische zichtklasse 1 (geen vervorming). Snel verwisselbaar door middel van het Quick-Release-Systeem. Geïntegreerd zonevizier gemaakt van polycarbonaat, anti-kras, 80% getint.

Coolmax® binnenvoering: Antibacterieel, uitneembaar en wasbaar (Öko-Tex 100 keuring). Het complexe Multi-Channel ventilatiesysteem zorgt voor de nodige ventilatie in de helm.

Voorbereid op SCHUBERTH’s SRC-Pro communicatiesysteem dankzij twee geïntegreerde antennes. Dubbel-D kinbandsluiting. ECE-R 22.05 gekeurd.

Sale!

SCHUBERTH R2

€ 499,95 € 399,00
Sale!
Sale!

SCHUBERTH R2

€ 499,95 € 399,00

De Schuberth R2 is een sportieve motorhelm met een nieuw ontwikkeld vizier wat voor een breed gezichtsveld zorgt.

De buitenschaal is zoals we dat gewend zijn van Schuberth gemaakt van glasvezel (Direct Fiber Processing) en zorgt voor een sterk maar licht geheel. Daarnaast is de binnenvoering naadloos gemaakt voor een optimaal draagcomfort en het voorkomen van vervelende knelpunten. Uiteraard is het 3D ShinyTex interieur volledig uitneem- en wasbaar en antibacterieel behandeld.

Beschikbaar in de kleuren Nemesis Yellow en Apex Grey.

Details:
- Breed zichtveld
- Glasvezel buitenschaal
- In de windtunnel geoptimaliseerd op stilheid
- Uitneembare en wasbare binnenvoering
- Voorbereid op Schuberth SC1 communicatieset

Sale!

Schuberth M1 London Mat Zwart

€ 439,95 € 199,00
Sale!
Sale!

Schuberth M1 London Mat Zwart

€ 439,95 € 199,00

De Schuberth M-1 is de juiste keuze voor de modebewust motor- en scooterrijder die voor de beste kwaliteit gaat.

De helm is standaard uitgerust met een voorbereiding op het SCR-systeem. In de wangkussens bijvoorbeeld zitten 2 microfoons verborgen. Deze headset is los te verkrijgen en heel makkelijk in te bouwen.

De buitenschaal van de helm is gemaakt van een mix van Carbon en glasvezel en deze combinatie maakt dat de helm maar 1395 gram weegt. Hij wordt uitgevoerd in 2 schaalmaten en de uitneembare binnenvoering is wasbaar en antibacterieel.

Het geïntegreerde zonnevizier is voor 80% getint en in diverse kleuren leverbaar. De M1 is voorbereid voor een MaxVision Pinlock maar die wordt er niet standaard bij geleverd.

Sale!

SCHUBERTH E1

€ 659,95 € 549,00
Sale!
Sale!

SCHUBERTH E1

€ 659,95 € 549,00

De E1 heeft een DFP (Direct Fiber Processing) fiberglas buitenschaal en is uitvoerig getest in SCHUBERTH's eigen windtunnel. Inclusief Pinlock® anti-condens vizier. Polycarbonaat vizier met optische zichtklasse 1 (geen vervorming). Snel verwisselbaar door middel van het Quick-Release-Systeem. Geïntegreerd zonevizier gemaakt van polycarbonaat, anti-kras, 80% getint. Afneembare klep, verstelbaar in drie standen. Coolmax® binnenvoering: Antibacterieel, uitneembaar en wasbaar (Öko-Tex 100 keuring). Het complexe Multi-Channel ventilatiesysteem zorgt voor de nodige ventilatie in de helm. Voorbereid op Schuberth’s SRC-Pro communicatiesysteem dankzij twee geïntegreerde antennes. Micro Lock snelsluiting, aan beide kanten van de kinband verstelbaar. ECE-R 22.05 gekeurd.